Eladás Egyéb (földterület), Chunox Village, Corozal Town, Belize, Chunox, Corozal District, Belize C.A

Eladás - Cod. 36808

  • Tipus: Egyéb (földterület)
  • Terület: 38040.500 m²
  • Szobák száma: NA
  • Emelet: NA

A terület a Chunox város határában van 1/2, és fél a város határán kívül. A Chunox vízvezetékből lehet kulináris vizet importálni. A folyó felé vezető út egy kormányzati út, és a villamos energia várhatóan bővül az úton, ahogy a falu kibővül. A legközelebbi szomszéd fél mérföldre van, nagyjából.
       A folyó összeköti a Progresso Lagúnát a Laguna Secával, 7 kilométerrel közöttük. Az ingatlan körülbelül 2 háztömbnyire található a Laguna Secától, amely a Chetumal-öbölbe és a Karib-tengerbe költözik. A folyó egyedülálló tulajdonsága az, hogy mindkét irányban folyik, a dagály szerint.
       A 9,4 hektár nagyjából harmadrészre oszlik. Három hektár van a parkban, mint a légkör, a tiff pázsit (mint a zöld fű) a vízhez legközelebb. A Bermuda-fű továbbhalad a vízből. Vannak érett Bullet fák, amelyek a csúcspont ökoszisztémájának többi részét mutatják be, ösvényekkel és nyílt területekkel körülötte. A keleti határvonal egy elhomályosodott, 20 évvel ezelőtt vezethető közúti út. Napjainkban a növényzet egy alagút. Ugyanaz a déli határhoz.
A közelmúltban végzett tisztítás néhány égett foltot hagyott maga után, de a pajta már visszajön. Az elhagyott Maya közösség felfedezhető a folyó mentén, a Progresso Lagoon felé, körülbelül 2 mérföldre az ingatlantól. Sok munkát végeztünk, és a tulajdont tiszta és fejlesztésre készen tartottuk.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB