Eladás Villa, San Pedro, Belize City, Belize, Nunez Properties, North San Pedro

Eladás - Cod. 31495

  • Tipus: Villa
  • Terület: 167.23 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 1

Gyönyörű 3 hálószobás Waterfront Villa
Eladó a tulajdonos
A San Pedro, Belize.

Ez a három hálószoba, két fürdő, magántulajdonban lévő vízparti villa márciusában befejezett 2017 páratlan kilátást a kényelmes otthoni vagy magán a fedélzeten néző észak. A több mint 1800 négyzetméternyi élettér, nyitott fogalom, nappali - étkező-konyha. Ez a teljesen berendezett Villa az új építés, lapos képernyős TV-s, egyedi szekrények helyi keményfa, teljesen felszerelt konyha edények, konyhai és készülékek. Hálószoba és fürdőszoba modern és elegáns ágynemű - kész az érkezés. A nagy fedett fedélzet szerepelt a víz fölött, amely ezt a külső élettér páratlan hangulatát kényelmet és nyugalmat, mint semmi más.
Azt is pihenni, és élvezni egy koktél vagy vacsora a fedett terasz előtt. Egy hatalmas lapos tetőteraszon van szerelve beépített világítás és a vízellátás ami egy testre szabható helyet egy gyönyörű 360 fokos kilátás.
Ez az ingatlan található, csak egy rövid távolságra minden kényelmi beleértve piacok és éttermek, és csak alig több mint egy mérföldre a város központjában. Ez egy privát felosztást a járőrözést a biztonság. Az ingatlan új elektromos és vízvezeték hálózatot optikai kábel és internet-szolgáltatás is rendelkezésre áll.
Hogy mit keres egy második otthon a paradicsomban vagy kész arra, hogy helyezze át, és élvezze a sziget életét a haza tökéletes az Ön számára !!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB